dilluns, 8 de gener del 2018

Pren i deixa'n - Intercanvi de llibres.

Ja fa un temps que rondava pel cap la idea de posar en marxa a Vilaplana un projecte què, també des de fa temps, ja funciona a diferents poblacions.                                                                           
Durant les festes locals de Vilaplana d’aquest mes de gener, concretament el dia 21 hi ha programada la ​Fira d’intercanvi i, aprofitarem aquesta oportunitat per presentar aquest projecte “​Pren i Deixa´n” es tracta d’una iniciativa gratuïta d’intercanvi de llibres què proposa el foment de la lectura facilitant l’accès a obres impreses de qualsevol gènere i per a qualsevol públic (adult, jove, infantil…). Per la senzillesa del seu  funcionament pot ser un servei continu durant 24h i els 365 dies de l’any. La base de la  proposta consisteix en ubicar en un o diversos punts del municipi, encara per  determinar, alguna mena de contenidor (caixa, prestatge, armariet, tauleta…) on es dipositarà els llibres i on els usuaris del servei podran dirigir-se a intercanviar els seus volums en desús pels que allà pugui haver-hi. 
Amb aquest projecte es pretén, a més de “reciclar” les nostres llibreries d’una forma  coherent i enriquidora, fomentar la lectura i potenciar la cultura de l’intercanvi com  alternativa al consumisme. 

Esperem que sigui útil i d’interés per a tothom. 

Josep Chaparro i Txell Miracle 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada